Accident grav pe E70, cu două autocare și un TIR, în flăcări. 4 victime/ Planul roșu de intervenție, activat/ FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc, vineri dimineață, între  localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70, Teleorman. Două autocare și un TIR au luat foc, în urma unui impact deosebit de puternic. În accident au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, doi adulți și doi minori, având nevoie de îngrijiri medicale.

Patru persoane au fost rănite, doi adulți și doi minori, vineri dimineață, în accidentul de pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, produs întredouă autocare şi un TIR. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

Traficul auto este oprit în zona accidentului.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplaselocul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here