Liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanța Olt a intrat în GREVA FOAMEI!

Liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Olt se numără printre sindicaliștii mai multor servicii de ambulanță care au intrat în greva foamei.

Blocul Național Sindical informează că membri de sindicat ai Federației Ambulanța, federație afiliată la BNS, aflați în timpul liber, vor protesta, începând de marți, 21 noiembrie 2023, în sediile centrale din toate serviciile de ambulanță. Protestele se vor desfășura între orele 10.00 și 12.00.

Printre greviști se numără și liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, Daniel Constantin Mușa.

„Protestele și greva foamei au loc în serviciile de ambulanță ca urmare a nerecunoașterii condițiilor de muncă în care personalul profesionist operativ de intervenție din serviciile de ambulanță își desfășoară activitatea, drept anulat prin votul din Comisia pentru muncă și protecție socială și prin votul plenului din Camera Deputaților, din data de 20 noiembrie 2023, la propunerea Guvernului României, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și a Casei Naționale de Pensii Publice, prin proiectul de lege privind sistemul public de pensii”, se arată într-un comunicat al BNS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here