Una dintre victimele accidentului petrecut în Olt, în seara de Crăciun, a DECEDAT! Este vorba de primarul din Grădinari/ FOTO

Una dintre victimele accidentului petrecut în Olt, în seara de Crăciun, a DECEDAT! Este vorba de primarul comunei Grădinari, Mihai Ioana. 

Edilul și-a dat ultima suflare la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde au fost transportate cele șase victime ale incidentului rutier.

Mihai Ioana se afla într-o mașină care transporta persoane ce sunt supuse procedurii medicale de dializă, alături de alte patru persoane. El se afla pe scaunul din dreapta-față.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, pe Drumul Național 64, în comuna Strejești, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Strejești.

„În urma evenimentului rutier, șase persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Ulterior, pentru una dintre cele șase persoane transportate la unitatea medicală a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cosmin Lupu.

Ambii conducători auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, respectiv o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a mai precizat reprezentantul IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here