Tânărul din Slatina care a lovit intenționat cu mașina pe stradă un bărbat, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Tânărul de 30 de ani din Slatina care a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale și care, inițial, a fost reținut pentru 24 de ore, a fost arestat preventiv, duminică, pentru tentativă de omor.

Decizia a fost luată duminică seară de Tribunalul Olt, la solicitarea procurului de caz.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr.368/P/2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Dulgheru Robert-Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 C.p. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31.12.2023 până la data de 29.01.2024, inclusiv”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Decizia nu este definitivă, inculpatul având dreptul legal să o conteste în termen de 48 de ore de la comunicare.

Robert-Constantin Dulgheru a fost este cercetat, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce, sâmbătă dimineață, l-a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale, o tânără de 23 de ani.

Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Ionașcu din Slatina, în zona Catedralei „Sfântul Gheorghe Ionașcu”, după ce agresorul a fost blocat în trafic de fostul concubin al fetei. Acesta a coborât din autoturismul pe care îl conducea și s-a pus în fața mașinii celuilalt bărbat, lângă care se afla, ca pasageră, fosta sa prietenă. Iritat, noul prieten al fetei a apăsat pedala de accelerație și a dat peste victimă. Aceasta a căzut jos, a fost călcată cu roțile mașinii și apoi târâtă peste 10 metri pe caldarâm, până pe trotuar.

Victima a fost transportată la spital, cu multiple leziuni traumatice, având nevoie de 100 – 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, „dacă nu survin complicații”.

Reamintim că fostul concubin al fetei se afla sub un ordin de protecție provizoriu emis de Judecătoria Balș, astfel că apropierea de fosta sa prietenă îi era interzisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here