PSD Olt, reacție la o acuzație a prefectului De Mezzo: „Demontăm o altă minciunică a lui Pinocchio”/ DOCUMENTE

PSD Olt a reacționat, joi, la o acuzație a prefectului de Olt, Mario De Mezzo, aceea că organizația ar fi utilizat, abuziv, o autoutilitară a SC Dezvoltare Urbană SRL, firmă aparținând Consiliului Local Slatina, pentru montarea unui panou luminos la sediul social-democraților olteni.

La mijloc nu este vorba de niciun abuz, ci de o achiziție perfect legală, spun reprezentanții PSD Olt, care au publicat pe Facebook documentele care au stat la baza închirierii autoutilitarei.

Mai mult, organizația social-democrată publică și un document fiscal care dovedește că aceeași companie a prestat servicii inclusiv pentru prefectură.

„În contextul poveștilor cu nuanțe fantasmagorice livrate de către veșnicul candidat penelist, Mario De Mezzo, astăzi demontăm o altă minciunică a lui Pinocchio.

El a acuzat o societate comercială că nu are permisiunea de a presta servicii pentru Partidul Social Democrat Olt.

Într-o economie de piață liberă, concept pe care peneliștii ar trebui să-l cunoască bine, serviciul furnizat de această entitate a fost plătit în mod corespunzător.

Alăturat, vă prezentăm solicitarea PSD Olt, factura plătită și dovada că firma oferă servicii similare și altor instituții publice, inclusiv Prefecturii Olt, pe care, pentru puțin timp, o reprezintă acest nou personaj, cu tendințe patologice de a fabula”, se arată în textul cu care PSD Olt a însoțit documentele fiscale publicate.

Documentele care dovedesc legalitatea achiziției:

Documentul care atestă că aceeași firmă a prestat servicii pentru Prefectura Olt:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here