El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul petrecut în Slatina. Marinel avea doar 18 ani!

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Slatina, se numea Marinel-Alexandru Matei, avea 18 ani și era din Bălteni.

Marinel a absolvit clasa a XII-a anul acesta, la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina. Din păcate, viața i-a fost curmată brusc azi-noapte, în jurul orei 03.20, în timp ce se afla într-un autoturism cu mai mulți prieteni.

Pe strada Oituz, șoferul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din comuna Cârlogani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izvit de un stâlp de pe marginea drumului.

În urma impactului, Marinel-Alexandru Matei a decedat, iar alți doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, ambii din Slatina, au fost răniți, fiind transportați la spital.

Tragedia a căzut ca un trăznet în familia tânărului și în comunitate, iar acum părinții lui se pregătesc de înmormântare.

Marinel, imediat după festivitatea de absolvire a liceului

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here