Infracțiuni la regimul rutier, depistate de polițiști pe șoselele din Olt/ FOTO

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus au oprit pentru control, recent, pe o stradă din comuna Dobrosloveni, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Caracal.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, în timp ce desfășurau activități specifice, pe o stradă din Strejești, au oprit pentru control un autoturism, condus de către o femeie, de 30 de ani, din comuna Cârlogani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că remorca tractată de către autoturismul condus avea autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here