Accidente rutiere pe bandă rulantă, luni, în Olt. Cinci persoane, printre care trei tineri din Slatina, la spital

Două accidente rutiere au avut loc, luni, în Olt. Cinci persoane, printre care trei tineri din Slatina, a ajuns la spital. Un al treilea eveniment rutier a făcut trei victime, dintre care una a decdat.

Luni dimineață, în jurul orei 02:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Principală, din comuna Movileni, a avut loc un accident rutier, iar la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o tânără, de 19 ani, din comuna Movileni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, trei tineri, de 18 ani, toți din municipiul Slatina și un tânăr de 18 ani, din comuna Dărmănești, județul Argeș, au necesistat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, tot azi, în jurul orei 10:10, un alt accident rutier s-a petrecut la intersecția Drumului Comunal 90A cu Drumul Județean 677, din localitatea Slătioara.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Slătioara.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 45 de ani a necesistat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În afară de cele două evenimente rutiere, un accident a avut loc și în Slatina. Un tânăr de 19 ani, din Cârlogani, a intrat într-un stâlp de pe marginea străzii Oituz. Un tânăr de 18 ani, din Bălteni, a murit, iar alți doi tineri, din Slatina, au fost răniți și au ajuns la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here