Un spaniol, prins cu o alcoolemie uriașă la volan într-o localitate din Olt

Un conducător auto, cetățean spaniol, a fost prins cu o alcoolemie uriașă la volan într-o localitate din Olt.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Scornicești au depistat, ieri după-amiază, în localitatea Colonești, un bărbat, de 43 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Tot ieri, în jurul orei 09.00, polițiștii din Corabia au depistat, în afara comunei Cilieni, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Tia Mare, care urcase băut la volan.

Testat cu aparatul etilotest, aparatul a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus, de asemenea, la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, a fost întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here