Primești 500 de lei dacă ai contract la gaze sau energie la această companie. Iată ce trebuie să faci să intri în posesia banilor

Ai șanse să câștigi 500 de lei dacă ai contract la gaze sau energie cu o populară companie din România.

ENGIE a lansat un anunț prin care îi invită pe toți clienții care nu și-au activat factura pe e-mail să o facă acum. Cine o are deja activată va intra automat într-o tombolă lunară. Norocoșii primesc 500 de lei din care își pot reduce costul facturii, iar în acest fel, în timpul sezonului cald, vor putea face economie câteva luni de la plată.

În plus, ENGIE oferă și cadouri, un espresso Nespresso și o boxă portabilă de la Sony. Toți au șanse egale, iar cei care nu și-au activat factura electronică au timp să o facă încă.

„Ai o mulțime de motive să îți activezi factura pe e-mail, mai ales că acum intri automat în tombola lunară care îți poate aduce un super premiu: Premiul I: 1 x 500 de lei reducere la factură; Premiul II: 1 x Espressor Nespresso; Premiul III: 1 x Boxă portabilă Sony.

Factura pe e-mail ajunge la tine imediat ce este emisă. Poți accesa factura oricând, indiferent unde te-ai afla. Achiți factura direct din e-mail. Ajuți natura și contribui la un viitor prietenos. În plus, îți oferim o reducere sub formă de voucher la toate serviciile pentru locuință de la Ajusto”, au transmis reprezentanții companiei ENGIE.

ENGIE e o companie multinațională franceză de utilități, care are sediul central în La Defense, Courbevoie, care activează în domeniile producției și distribuției de energie electrică, gaze naturale, nucleare, energie regenerabilă și petrol.

ENGIE e prezentă în 27 de țări din Europa și 48 de țări din toată lumea. A fost fondată în 22 iulie 2008, iar în 2018 avea deja 158.505 de angajați în toată lumea, cu venituri de 60,6 miliarde de euro.

”Suntem un grup mondial, activ în domeniul energiei și al serviciilor cu emisii reduse de carbon. Alături de cei 101.505 de angajați, de clienți, parteneri și părți interesate, ne-am angajat să accelerăm tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de carbon, printr-un consum redus de energie și soluții prietenoase cu mediul înconjurător. Inspirați de ambiția noastră, îmbinăm performanța economică cu producerea unui impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, bazându-ne pe activitățile noastre cheie -gaze naturale, energie regenerabilă, servicii- pentru a oferi soluții competitive clienților noștri”, scrie pe site-ul oficial al Engie România.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here