Imagini VIDEO din autoturismul implicat în accidentul din Slatina, în care și-a pierdut viața un tânăr de 18 ani/ ATENȚIE, impact emoțional puternic!

OLT-ALERT.RO a intrat în posesia unor imagini video care surprind momentele de după accidentul rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, în care un tânăr de 18 ani a murit și alți doi tineri, de 17 și 18 ani, au fost răniți.

Este vorba de imagini din interiorul autoturismul, imediat după impactul cu un stâlp de pe marginea drumului.

În imagini apare tânărul de 18 ani care, imediat după impact, a decedat. Disperat, un alt tânăr încearcă să îi ridice și să îi țină capul cu mâna, în speranța că victima ar mai putea fi în viață.

Sunt imagini făcute cu telefonul mobil înainte ca echipajele medicale să ajungă la fața locului.

ATENȚIE: Imagini video cu un puternic impact emoțional:

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe strada Oituz din Slatina, unde autoturismul în care se aflau mai mulți tineri, condus de către un băiat, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier, doi tineri de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slatina, au necesistat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 18 ani, din comuna Bălteni, a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here