TIR în flăcări pe Drumul Expres 12, în zona municipiului Slatina. Autotrenul era încărcat cu adeziv pentru construcții/ FOTO

Un TIR încărcat cu adeziv folosit în construcții a luat foc, marți la prânz, pe Drumul Expres 12, în zona municipiului Slatina.

Focul ar fi fost produs de explozia uneia dintre anvelopele autocamionului. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 12:35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina, un tir a luat foc.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt și ai Poliției municipiului Slatina și mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt care au lichidat incendiul”, a transmis Poliția Olt.

În urma evenimentului nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here