Accident GRAV în Olt, pe DN 64. Un bărbat a MURIT și o femeie a rămas încarcerată între fiarele mașinii/ Imagini foto și video de la fața locului

Un bărbat a murit pe loc și o femeie, extrasă cu greu de pompieri dintre fiarele mașinii, a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe DN 65, între localitățile Caracal și Dobrosloveni.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit, miercuri după-amiază, pe Drumul Național 64, între localitățile Caracal și Dobrosloveni, la un accident rutier.

În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism, în care se aflau trei persoane.

„La sosirea echipajelor, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-fata al autoturismului, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit decedat.

Femeia aflată la volanul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsită încarcerată, conștientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pentru extragerea femeii dintre fiarele mașinii, pompierii de la descarcerare au fost nevoiți să îndepărteze mai multe elemente de caroserie.

„Femeia a fost preluată de echipajele medicale, cu fractură la membrul inferior stâng, traumatism toracic, traumatism lombar și multiple excoriații. Pacienta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Caracal”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Șoferul autocamionului nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here