Iordănescu spune că nu e interesat să revină selecţioner dacă pleacă Victor Piţurcă

Directorul Tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, la întoarcerea din Grecia, că nu este interesat să revină în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, în cazul în care Victor Piţurcă va prelua conducerea tehnică a formaţiei saudite Al-Ittihad Jeddah, scrie Mediafax.

Întrebat dacă va prelua conducetea tehnică a echipei naţionale împreună cu fiul său Eduard, Iordănescu a răspuns: „Nu, nici nu se pune problema. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare şi tranşante”.

Directorul tehnic este convins că echipa naţională va continua cu Victor Piţurcă. „Eu nu am vorbit cu el, sunt convins însă că preşedintele federaţiei va avea o discuţie cu Piţurcă. Dar eu cred şi sunt convins că Victor Piţurcă va rămâne la echipa naţională”, a adăugat Iordănescu.

Victoria din Grecia oferă României şanse la ocuparea primului loc al grupei F, este de părere Anghel Iordănescu. „O victorie extrem de importantă care ne dă şanse să sperăm la primul loc din grupă. Iar eu cred că putem obţine acest prim loc pe care consider că îl şi merităm după jocul din prima repriză cu Grecia. Am jucat inteligent, a fost disciplină tactică şi din acest punct de vedere trebuie să îl felicităm pe Victor Piţurcă şi pe băieţi pentru că au jucat ceea ce trebuiau să joace”, a precizat directorul tehnic al FRF.

Reprezentativa României a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 1-0, selecţionata Greciei, în prima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Presa din Arabia Saudită a scris în ultima săptămână despre o ofertă a grupării Al-Ittihad pentru selecţionerul Victor Piţurcă. Potrivit acesteia, Piţurcă ar urma să părăsească banca tehnică a primei reprezentative după meciul cu Grecia, care avut loc duminică, şi să preia echipa Al-Ittihad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here