Accident cu trei victime la Cilieni

Trei persoane au ajuns, duminică dimineață, la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe raza localității Cilieni. 

Autoturismul, înmatriculat în Anglia, era condus de un tânăr de 27 de ani din Corabia, care a pierdut controlul mașinii găsite de echipajele medicale și de polițiști în afara părții carosabile.

„Pompierii SMURD de la Garda Stoenești și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.10, în comuna Cilieni, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. Salvatorii au găsit autoturismul, înmatriculat în Anglia, în afara părții carosabile, în urma accidentului fiind rănite trei peroane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 27 de ani, din Corabia, a fost transportat, conștient, politraumatizat, la Centrul de Primire Urgențe Caracal. La Spitalul Caracal a ajuns și cea de-a doua victimă, o tânără de 21 de ani, tot din Corabia, cu fracturi la ambele picioare și la o mână. A treia persoană rănită în accident, un bărbat de 34 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză în zona parietală și stare comatoasă, a fost transportat la Spitalul nr. 1 Craiova. Ulterior, cele două victime transportate la CPU Caracal au fost, și ele, transferate la spitalul din Craiova. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au determinat producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here