Accident cu victimă încarcerată în mașină la Vădăstrița

O tânără de 16 ani a rămas, sâmbătă dimineață, blocată într-un autoturism după ce acesta s-a izbit de un stâlp de electricitate. Atât ea, cât și un tânăr de 21 de ani au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență nr. 1 Craiova.

Evenimentul rutier a avut loc la ora patru dimineață pe raza comunei Vădăstrița, unde șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit cu mașina de un stâlp electric. La fața locului au ajuns pompierii SMURD și două ambulanțe. Pasagera din autoturism a fost găsită blocată în autoturism, astfel că a fost nevoie de utilizarea accesoriilor de descarcerare pentru ca fata să fie scoasă dintre fiarele mașinii.

„Pompierii SMURD de la Garda Vișina au intervenit sâmbătă, 20 septembrie, în jurul orei 04.00, în comuna Vădăstrița, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a rămas încarcerată în autoturismul avariat. Ajunși la fața locului, pompierii și personalul de la Serviciul de Ambulanță au găsit autoturismul lovit de un stâlp de electricitate. Pasagera de pe scaunul din dreapta-față, o adolescentă de 16 ani, din comuna Vădastra, a rămas blocată între fiare contorsionate ale autoturismului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au reușit să scoată victima din autoturism, aceasta fiind predată, conștientă, politraumatizată prin accident rutier, unui echipaj de la Ambulanță. Șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, din comuna Vădăstrița, a fost preluat, rănit ușor, de un alt echipaj de ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul Alin Băsășteanu. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență nr. 1 Craiova. Cazul a fost preluat de polițiști care au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here