Femeie violată și ucisă la Potcoava. Autorul a fost arestat preventiv

Magistrații Tribunalului Olt au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Potcoava, acuzat că ar fi bătut și violat o femeie de 45 de ani, din aceeași localitate, care ulterior a decedat la spital.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în 14 septembrie, când femeia a petrecut cu principalul suspect, Răzvan Paiu, la locuința acestuia, unde au consumat mai multe pahare cu alcool, de față fiind și un al doilea bărbat, Viorel Rădulescu, 45 de ani, din localitate. După ce alcoolul și-a făcut efectul, stăpânul casei a vrut să întrețină relații sexuale cu femeia. Cum aceasta s-ar fi împotrivit, ea a fost bătută crunt și violată. Victima a fost găsită inconștientă pe o stradă din localitate, cu mai multe lovituri la cap. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au decis transferarea ei la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. Aici femeia a decedat.

Cei doi bărbați au fost audiați la sfârșitul săptămânii trecute de procurori, care au emis pe numele tânărului de 27 de ani ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Răzvan Paiu a fost prezentat, sâmbătă, de procurori Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au admis solicitarea procurorilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here