Oltenii îl vor pe Iohannis președinte: Miting cu 20.000 de persoane la Craiova. PDL Olt, prezent cu peste 700 de oameni

Peste 20.000 de persoane au participat la mitingul ACL organizat, sâmbătă, la Craiova, asigurându-l pe candidatul Alianței la președinția României de susținere. Au fost prezenţi membri şi simpatizanţi PNL şi PDL din Dolj, Olt, Dâmboviţa, Vâlcea, Argeş, Teleroman, Giurgiu. PDL Olt a fost reprezentat la acest eveniment de peste 700 de oameni, în frunte cu președintele organizației, Siminica Mirea.

 

Mitingul de la Craiova, organizat în zona Sălii Polivalente, a fost un succes, spun liderii PDL Olt prezenți la eveniment. Mai mult, reprezentanții ACL s-au arătat surprinși de mulțimea de craioveni prezenți la mitingul organizat într-un oraș cu primar PSD, semn că oamenii vor altceva.

„A fost un miting-surpriză pentru noi când am văzut câți craioveni s-au adunat la evenimentul nostru ca să îl aclame pe domnul Klaus Iohannis. Este clar că masele se reorientează, schimbând procentele din sondaje în așa fel încât spre sfârșitul campaniei electorale se va vedea clar că oamenii vor o soluție de dreapta pentru Palatul Cotroceni. Iar domnul Klaus Iohannis este, de departe, singurul de pe partea dreaptă cu șanse reale care îl poate bate pe Ponta în turul doi. Oamenii vor certitudine, nu vorbe goale. Și în toată această ecuație, certitudinea este domnul Iohannis”, a declarat, pentru OltAlert, Siminica Mirea, președintele PDL Olt, însoțită la Craiova, în afara membrilor simpli de partid, de aproape tot Biroul Politic Permanent.

Alături de Klaus Iohannis, la Craiova, s-au aflat, între alţii, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu.

După Craiova, ACL va mai organiza manifestări similare la Constanța, în 11 octombrie, la Iași, pe 18 octombrie, la Cluj, pe 25 octombrie, şi la Timişoara, pe 26 octombrie la Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here