Florin Diaconescu rămâne la şefia Finanţelor Publice Olt. El fusese revocat de șeful ANAF

Florin Diaconescu nu mai pleacă din fruntea Finanţelor Publice Olt, cel puţin până la sfârşitul acestui an. El fusese înlocuit, prin ordin al preşedintelui ANAF, de Paul Petrof, şef în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mehedinţi. Şeful ANAF a revenit cu un nou ordin.

Florin Diaconescu, susţinut de PSD, rămâne în fruntea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Olt. El fusese înlocuit la conducerea instituţiei de Paul Petrof, director adjunct în cadrul AJFP Mehedinţi, printr-un ordin emis de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în ciuda faptului că Diaconescu primise anterior ordin care îl delega pentru această funcţie până la sfârşitul anului. Luni a fost emis un nou document de preşedintele ANAF care readuce situaţia la starea iniţială.

„S-a constatat că a fost vorba de o greşeală, aşa că am primit alt ordin. Nu existau motive pentru revocarea mea din funcţie, a fost o greşeală”, a spus şeful Finanţelor oltene.

Florin Diaconescu ocupă cu delegaţie funcţia de şef al Finanţelor Publice Olt din 2012, rămânând la conducerea instituţiei şi după reorganizarea ANAF, când unitatea şi-a pierdut personalitatea juridică, devenind administraţie judeţeană în subordinea Direcţiei regionale a Finanţelor Publice Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here