Europarlamentarul PSD Victor Negrescu și-a deschis cabinet la Slatina

Europarlamentarul Victor Negrescu și-a deschis, vineri, un cabinet la Slatina, unde o dată la două luni va sta de vorbă cu cetăţenii simpli şi cu reprezentanții autorităţilor locale pe teme privind axele de finanţare unde se pot depune proiecte pentru atragerea fondurilor europene. 

Motivul pentru care europarlamentarul a ales să aibă un cabinet și la Slatina este acela că organizația din Olt a PSD este una dintre cele mai puternice organizații politice și că în campania electorală a promis că unul dintre contactele permanente cu cetățenii va fi la Slatina. 
„Sunt foarte bucuros și mândru că organizația PSD de la Olt mă primește astăzi în familia sa. PSD Olt este o organizaţie puternică, de care orice membru al Partidului Social Democrat este foarte mândru şi sper ca, prin ceea ce voi face în Parlamentul European, să demonstrez că organizaţia din Olt, aleşii locali de aici, cetăţenii din judeţ, au în mine un sprijin şi o legătură directă la Bruxelles. Mai am o serie de cabinete deschise în ţară, undeva la şase-şapte judeţe. Am deschis şi în Olt pentru că aceasta este promisiunea pe care am făcut-o, chiar înainte de campania electorală, să deschid birouri de parlamentar european acolo unde structura pe care eu o coordonez, PES Activists România, este susţinută de organizaţia locală, iar organizaţia Olt s-a implicat tot timpul în alegerile europarlamentare”, a declarat europarlamentarul.
La deschiderea oficială a biroului europarlamentar a fost prezent și președintele PSD Olt, Paul Stănescu. „A venit la o organizație care a avut rezultate foarte, foarte bune și sunt convins că Victor ne va fi de mare ajutor în viitor. Europarlamentarii noștri români, indiferent de culoarea politică, sunt foarte importanți la Bruxelles, pentru că deja ora exactă a început să se dea de la Buruxelles”, susține liderul PSD Olt.
Victor Negrescu are 29 de ani, este cel mai tânăr europarlamentar român, face parte din Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, Comisia Juridică, Comisia de Afaceri Constituţionale, dar și din Delegaţia pentru relaţiile cu Canada are cabinete în alte şase judeţe ale țării. Cabinetul din Slatina va funcționa în sediul PSD din bulevardul AI Cuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here