Dan Diaconescu se va afla, sâmbătă, la Caracal

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, se va afla, sâmbătă, în oraşul său natal, Caracal, într-o vizită electorală, a anunţat, vineri, deputatul Dumitru Niculescu.

Candidatul PP-DD va participa la manifestările dedicate Zilei Armatei Române, depunând o coroană de flori la Monumentul recunoştinţei din centrul oraşului. Ulterior, Dan Diaconescu va avea o întâlnire cu consilierii şi simpatizanţii partidului. DD nu va profita de vizita sa în judeţul Olt pentru a vizita, electoral, şi Slatina.

„Domnul Dan Diaconescu nu va veni şi la Slatina. Obiectivul domniei-sale este doar oraşul natal, unde va participa la manifestărilce vor fi e organizate pentru sărbătorirea Zilei Armatei Române, după care va avea o întâlnire pentru discuţii cu consilierii noştri, cu membri şi simpatizanţi ai partidului”, a declarat deputatul PP-DD Dumitru Niculescu.

Dan Diaconescu va fi însoţit, printre alţii, de preşedintele PP-DD, Simona Man, şi de secretarul general al partidului, Liviu Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here