Porţi deschise la Tribunal și la Parchetul Olt

Tribunalul Olt şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt îşi deschid, vineri, 24 octombrie, porţile pentru toţi cetăţenii interesaţi să vadă cum funcţionează sistemul judiciar. Curioşii vor avea acces la informaţii precum circuitul unui dosar sau etapele procesuale parcurse până la soluţionarea unei cauze.

Evenimentul are loc în contextul sărbătoririi Zilei Europene a Justiţiei Civile. Cei care vor trece pragul tribunalului vor putea înţelege condiţiile în care lucrează judecătorii şi personalul auxiliar, ori alte aspecte despre care altfel nu pot afla amănunte. Accesul publicului în instituţie este posibil în intervalul 09.00 – 12.00.

Reprezentanţi ai tribunalului vor face o prezentare referitoare la activitatea instanţei pe parcursul anului 2013, moment care se va consuma, începând cu ora 12.00, în biblioteca instituţiei.

Pentru vizitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nu este specificat un program anume. „Manifestarea are ca scop consolidarea relaţiei de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie şi beneficiarii acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al parchetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here