Daniel Bărbulescu: „Luptăm să aducem 30.000 de voturi din nordul judeţului pentru Victor Ponta în turul doi”

Deputatul PSD de Olt Daniel Bărbulescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că targhetul oficial pe care el şi primarii din Colegiul uninominal 2 (Scorniceşti) şi l-au propus pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale este obţinerea a peste 21.000 de voturi pentru Victor Ponta în primul tur de scrutin. În cel de-al doilea tur, responsabilii din Colegiul 2 vor obţine peste 26.000 de voturi pentru Ponta. Nordul judeţului va da candidatului PSD-UNPR-PC, per total, circa 30.000 de voturi în 16 noiembrie, a mai spus Bărbulescu.

Coordonator al campaniei electorale a PSD în Colegiul 2 din Olt, deputatul Daniel Bărbulescu susţine că partidul va obţine nu mai puţin de 21.280 de voturi în primul tur pentru candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Cel puţin acesta este targhetul oficial pentru acest colegiu. În turul doi, se mizează pe obţinerea a 26.600 de voturi. „Eu coordonez campania PSD pe colegiul 2, respectiv în nordul judeţului. Targhetul oficial pentru cele 23 de localităţi componente este de 21.280 de voturi pentru Victor Ponta în primul tur, în timp ce în turul doi ne propunem 26.600 de voturi. eu personal, cred că, şi lupt alături de colegii mei primari din zona de nord a judeţului pentru a-i aduce lui Victor Ponta în turul doi de pe 16 noiemnrie 30.000 de voturi, în partea de nord a judeţului, şi o contribuţie semnificativă la victoria domniei-sale”, a declarat parlamentarul de Olt. 

Din cele 23 de localităţi care formează Colegiul uninominal 2, 22 sunt conduse de primari care sprijină oficial candidatura lui Victor Ponta. În singura localitate cu primar oponent, Scorniceşti, PSD deţine majoritatea în consiliul local, după ce trei consilieri ai PDL au trecut în tabăra social-democrată. În plus, susţine deputatul PSD, primarul liberal al oraşului, Cătălin Davidescu, este la un pas de a-şi pierde funcţia după ce Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil în urmă cu câţiva ani, astfel că el nu mai poate ocupa o funcţie publică vreme de trei ani. Atacată la Curtea de Apel, apoi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, decizia ANI a rămas în picioare prin hotărârea definitivă a ÎCCJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here