Acțiunile electorale ale ACL Olt continuă pe ultima sută de metri, cu lipici la oameni

Reprezentanții din Olt ai Alianței Creștin Liberale, mai exact membrii PDL, continuă campania electorală în localitățile urbane și rurale pe ultima sută de metri. Printre localitățile în care s-au aflat, miercuri, democrat-liberalii se numără Slatina, Brâncoveni, Crâmpoia și Sprâncenata.

Printre reprezentanții ACL Olt s-a numărat și copreședintele filialei, Siminica Mirea, liderul PDL Olt, care a luat la picior, alături de colegi, Crâmpoia și comuna Brâncoveni. Ea spune că acțiunile electorale în care circulă mesajul candidatului ACL la președinția României, Klaus Iohannis, prin din ce în ce mai bine la oameni.

„Mai ales în zonele urbane și cu precădere la Slatina oamenii sunt deschiși la schimbare. Dar și în localitățile rurale întâlnim din ce în ce mai mulți oameni care ne spun că doresc o schimbare în bine a României, a vieții lor de zi cu zi. Este și munca noastră aici, dar în primul rând este meritul domnului Klaus Iohannis, imaginea schimbării și certitudinea, garanția lucrului bine făcut în România”, a declarat Siminica Mirea.

Președintele PDL Olt mai spune că unul dintre semnele schimbării este și modul de a face politică al democrat-liberalilor, reflectat într-o campanie electorală curată, de bun-simț, din care nu lipsește rspectul pentru adversarii politici. 

Reprezentanții ACL Olt vor desfășura, joi, acțiuni electorale în mai multe localități din rândul cărora nu vor lipsi, printre altele, Slatina, Stoenești, Dăneasa, Cârlogani etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here