Unde a fost deputatul Gigel Știrbu în campania electorală. Primării PNL bătute măr la alegerile prezidenţiale

Președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, copreședinte al ACL Olt, nu s-a văzut aproape deloc în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Dintre localitățile conduse de primari liberali, doar două au reușit să câștige bătălia electorală de duminică.

Deși înainte de ruperea USL și de alegerile europarlamentare din mai 2014 liderul PNL Olt a fost prezent în spațiul public cu declarații-fluviu acordate mass-media locale, fie în cadrul unor conferințe de presă, fie pe calea comunicatelor de presă, Gigel Știrbu nu s-a văzut aproape deloc în campania electorală a alegerilor prezidențiale al căror prim tur a fost organizat duminică.

De altfel, dintre localităţile rămase sub control liberal doar două l-au scos pe Klaus Iohannis câştigător în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Potrivit numărătorilor paralele, la Scorniceşti, unde primar este liberalul Cătălin Davidescu, Victor Ponta a câştigat în primul tur cu 53,68%, iar la Balş, unde primar este liberalul Mădălin Teodosescu, candidatul PSD a obţinut 52,69%.

Alte localităţi conduse de primari liberali care au luat bătaie la fundul gol sunt comunele, Mihăeşti, Osica de Sus, Scărişoara, Traian, Vădăstriţa. Numai în două localităţi primarii liberali care au rămas fideli partidului, ascultând îndemnul Bucureştiului, au scos scoruri bune pentru candidatul lor. Este vorba de comunele Ghimpeţeni şi Urzica.

Nici la telefon președintele PNL Olt nu a răspuns decât foarte rar, vorbind scurt, expeditiv. Contactat, de pildă, duminică după-amiază, de Olt-Alert pentru o declarație pe marginea unor grave incidente electorale petrecute în detrimentul ACL Olt, liderul liberal a închis telefonul după câteva secunde pe parcursul cărora a răspuns, scurt, că el nu a auzit de nici un fel de eveniment, ca și când nu ar fi dorit să-și supere cu nimic adversarii politici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here