Marian Vasile, liderul PMP Olt: „Peste 80% din electoratul PMP urăște PSD și Victor Ponta”

Întrebat cât la sută din electoratul care a votat în primul tur al alegerilor prezidențiale cu Elena Udrea va asculta îndemnul acesteia de a vota în turul doi împotriva candidatului alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, președintele PMP Olt, Marian Vasile, a declarat pentru Olt-Alert că peste 80% din electoratul Partidului Mișcarea Populară urăște PSD și, implicit, pe Victor Ponta.

Marian Vasile susține că deține această informație din analizele care s-au făcut la nivelul PMP. „La nivel central s-a luat o decizie: s-a stabilit să îndemnăm oamenii să meargă la vot și să voteze împotriva lui Ponta. Pe de altă parte, nu putem obliga electoratul să voteze într-un fel sau altul. Noi am spus care este opinia noastră. În rest, noi avem un electorat care are o anumită capacitate de a discerne lucrurile, inclusiv lucrurile politice. Ce pot să spun eu însă este că, din toate cercetările care s-au făcut până acum, din toate analizele, în Partidul Mișcarea Populară există electoratul cu cea mai mare antipatie pentru PSD și Victor Ponta. Deci peste 80% din electoratul nostru urăște PSD și, implicit, pe Victor Ponta, a declarat liderul PMP Olt.

Preşedintele PMP Elena Udrea a recomandat, vineri, electoratului ei să voteze cum îi cer valorile şi principiile statului de drept, menţionând că votul trebuie să fie anti-Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here