Oprescu: „E prima oară când Oltul este pus pe harta politică şi economică a ţării. Oltenii ar trebui să voteze în consecinţă”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, i-a îndemnat pe olteni să îl voteze, în mod „subiectiv”, pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie. Principalul motiv care ar trebui să genereze un astfel de subiectivism este acela că, graţie Guvernului Ponta, „pentru prima oară după 1989, Oltul contează pe harta politică şi economică a ţării”.

Ar trebui să fim puţin mai subiectiv cu toţii, noi, oltenii, pentru că este prima oară când Oltul este pus pe harta politică din 1989 încoace, şi să votăm în consecinţă, potrivit liderului social-democrat. „E prima oară când Oltul este pus pe harta politică şi economică a ţării. Dacă Iohannis ar ieşi preşedinte, de la Olt ar mai fi cineva în Guvernul României?”, se întreabă Marius Oprescu, făcând aluzie la noul ministru delegat pentru Buget, fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, şi la sprijinul acordat de demnitar judeţului Olt.

„De două luni de zile de când avem un ministru al Bugetului în Guvernul Victor Ponta, sunt foarte multe lucruri pe care Oltul a reuşit să le deblocheze şi să le rezolve. Au venit bani la Spitalul Judeţean, au venit bani la Palatul Copiilor, un lucru început cu foarte mulţi ani în urmă şi la care finanţarea fusese suspendată. Deşi nu a fost an în care Oltul să nu fie lovit de intemperii, este prima oară când primim bani pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii. Legea parcurilor industriale este un proiect care are la bază un draft făcut de Darius Vâlcov împreună cu parlamentarii de Olt. Deja Legea parcurilor industriale produce efecte în Slatina, parcelele scoase la vânzare în parcul industrial de aici fiind scoase la vânzare şi licitate, urmând să genereze cel puţin 400 de locuri de muncă. Asta înseamnă un avantaj creat datorită faptului că avem oameni acolo. De aceea, toţi oltenii ar trebui să fie puţin subiectivi şi să voteze în consecinţă”, a evidenţiat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here