Bărbat lovit mortal de un tren InterRegio în localitatea Corbu

Un bărbat de 56 de ani, din localitatea olteană Corbu, a fost lovit, luni seară, de un tren InterRegio care circula pe ruta Bucureşti – Craiova. Victima a fost pur şi simplu spulberată de locomotiva trenului, care nu i-a mai lăsat nici o şansă de supravieţuire.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 20.30, pe raza localităţii Corbu, în apropierea staţiei CFR. În primă fază, pompierii SMURD ajunşi la faţa locului au indicat probabilitatea unei tentative de sinucidere. Paramedicii şi medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru ca victima să fie păstrată în viaţă.  

Pompierii SMURD din cadrul Stației Scornicești au intervenit, în seara zilei de 10 noiembrie, în comuna Corbu, în apropierea stației CFR Corbu, pentru a acorda prim-ajutor unui bărbat lovit de tren. Bărbatul a fost lovit de trenul InterRegio care circula pe ruta București-Craiova. Ajunși la fața locului, paramedicii și personalul de la Serviciul de Ambulanță Olt au găsit victima, un bărbat de 56 de ani, din comuna Corbu, pe calea ferată, fără puls, fără respirație, cu amputații la membrele inferioare și traumatisme multiple. Din păcate, personalul medical nu a putut decât să constate decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu. 

Fiind anunţată de tragedie, sora victimei, o femeie în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică, fiind transportată de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. 

Cazul a fost preluat de organele de poliție pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here