Gheorghe Gheorghiu, Radu Ille, Elena Merişoreanu şi Nineta Popa la Zilele Caracalului

Vedete de top din industria muzicală românească vor încânta publicul din Caracal în cadrul zilelor municipului, eveniment care se va derula în perioada 17 – 24 noiembrie. Printre cei care vor încinge atmosfera pe platoul din faţa primăriei se vor număra Gheorghe Gheorghiu, Radu Ille, Andreea Antonescu, dar şi interpretele de muzică populară Elena Merişoreanu şi Nineta Popa. 

În organizarea consiliului local, a primăriei, a instituţiilor de cultură şi a unor unităţi şcolare, Caracalul va găzdui, timp de o săptămână, în perioada 17 – 24 noiembrie, mai multe evenimente cultural – artistice și sportive, serie din care nu vor lipsi momentele de divertisment în aer liber, dar nici lansările de carte, expoziţiile de artă plastică şi spectacole de teatru.

Pe scenă vor urca, în zilele de 21, 22 şi 23 noiembrie, între orele 17.00 şi 22.00, What’up, Iris, Keo&Skizzo Skillz, Gheorghe Gheorghiu, Rucsy, Amna, Andreea Antonescu, Roxana Nemeş &Admiral, Radu Ille, Mândrele, Şogoriţele, Cosânzenele, Elena Merişoreanu, Nineta Popa, Dorina Mete, David Costel, Geanina Manea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here