Incendiu la ştrandul vechi din Slatina. Flăcările au cuprins o clădire folosită ca locuinţă de oamenii străzii

O clădire dezafectată din incinta ştrandului vechi din Slatina, situat în cartierul Progresul, folosită ca locuinţă de oamenii străzii, a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, nu au existat victime.

Focul a izbucnit miercuri, în jurul orei 15.00. Fără să ia amploare, incendiul a fost unul intens, deoarece în încăpere se aflau materiale combustibile depozitate de oamenii străzii. Anunţat prin 112, pompierii au ajuns la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii Detașamentului Slatina intervenit, miercuri, 12 noiembrie, în jurul orei 15.00, în municipiul Slatina, strada Ștrandului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată aflată în incinta ștrandului din cartierul Progresul. Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la materialele combustibile depozitate de oamenii străzii în clădire. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 15 minute. Au ars aproximativ 150 de kg de materiale combustibile, textile, hârtie și carton”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu. 

Potrivit pompierilor, încendiul a fost generat de un foc aprins în clădire de cei care locuiau acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here