Siminica Mirea: „Domnul Iohannis și Victor Ponta sunt la egalitate în sondajele corecte”

Sute de membri ai Alianței Creștin Liberale au continuat, joi, acțiunile electorale în peste 10 localități din Olt. Co-președintele organizației, Siminica Mirea, președinte al PDL Olt, susține că întâlnirile cu cetățenii indică din ce în ce mai mult că Klaus Iohannis prinde teren, în contextul în care candidații ACL și PSD-UNPR-PC au plecat cu șanse egale spre turul doi al alegerilor prezidențiale.

Zeci de reprezentanți ai ACL Olt au acționat electoral, joi după-amiază, în mai multe zone aglomerate din Slatina, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, strada Primăverii, în Zahana și către zona Gării. Materialele electorale date oamenilor au fost însoțite și de argumente din partea membrilor Alianței Creștin Liberale privind alegerea candidatului ACL în funcția de președinte al României.

„Dialogul nostru cu oamenii s-a modificat între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, în urma celor două confruntări între candidatul pe care noi îl susținem, domnul Klaus Iohannis, și candidatul PSD, Victor Ponta. Și el s-a modificat în favoarea candidatului nostru, despre care oamenii spun că le place de calmul și de siguranța pe care domnia-sa le emană, și mai ales de sinceritatea domnului Iohannis. De altfel, ultimele măsurători sociologice corecte arată că cei doi candidați se află la egalitate, iar ținând cont de diferența dintre domnul Iohannis și Ponta la turul întâi de scrutin, este clar că cifrele indică un curent extrem de favorabil candidatului ACL”, a declarat Siminica Mirea.

Acțiuni electorale ale reprezentanților ACL au mai avut loc, joi, în localitățile Radomirești, Șerbănești, Crâmpoia, Vâlcele, Izvoarele, în orașele Corabia și Caracal. Manifestări de o amploare mai mare au avut loc în comunele Mihăești și Priseaca.

Co-președintele ACL Olt face apel la toți oamenii din județ cu drept de vot să își exprime acest drept elementar, astfel încât duminică, 16 noiembrie, Oltul să ocupe primul loc pe țară ca prezență la urne, la mare distanță de celelalte județe. 

„Fac apel la toți oamenii cu drept de vot să înțeleagă faptul că sunt responsabili pentru viitorul lor, al copiilor și nepoților lor și că pot dovedi că le pasă de familiile și de urmașii lor venind la vot. Îi aștept pe toți, și pe cei care au fost prezenți în secțiile de votare, și pe cei care la primul tur au fost nehotărâți. Avem nevoie de toți pentru schimbarea României în bine”, a mai declarat Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here