Paul Stănescu, despre atacul lui Şova asupra lui Dragnea: „S-a comportat ca un politician imatur”

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum comentează ieşirea senatorului de Olt Dan Şova, care, luni, imediat după ce candidatul PSD a pierdut alegerile prezidenţiale, a spus că „domnul Dragnea trebuie să facă un pas înapoi”, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a spus despre Şova că este imatur.

„S-a comportat ca un politician imatur”, a comentat Paul Stănescu declaraţia lui Dan Şova, care îl consideră vinovat pe vicepremierul Liviu Dragnea, în calitatea de şef al campaniei electorale a PSD, de pierderea alegerilor prezidenţiale.

Şi totuşi, liderul social-democrat, vicepreşedinte la nivel naţional al PSD, crede că „unii trebuie să plătească”.

„Eu cred că vor fi demiteri şi plecări din partid, dar asta după o analiză la rece. Când pierzi alegerile unii trebuie să plece. Asta este”, a declarat, joi, Paul Stănescu. El a respins şi criticile avansate, luni, de Marian Vanghelie, primarul sectorul 5 din Capitală, şi de Robert Negoiţă, primarul sectorului 3.

„La nivel judeţean nu m-a dezamăgit nimeni, primari, membri simpli, militanţi, cu toţii am muncit în campanie. la nivel naţional însă am fost dezamăgit. S-au apucat unii colegi ai noştri să vorbească neîntrebaţi, luni, la sediul partidului. Nu sunt de acord cu atitudinea pe care au avut-o Vanghelia şi Negoiţă. Am vorbit la telefon cu ei şi le-am spus că nu aşa se rezolvă problemele. Noi vom avea un comitet executiv al partidului după ce ne mai limpezim puţin, pentru că este periculos să luăm decizii la cald”, a mai spus liderul PSD Olt.

La începutul acestei săptămâni, Dan Șova i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă „un pas înapoi”, Robert Negoiță a solicitat ieșirea de la guvernare, iar Marian Vanghelie l-a făcut, şi el, pe Dragnea „răspunzător” pentru „rezultatul prost” de pe 16 noiembrie. Vicepremierul Liviu Dragnea a reacţionat, spunând că membrii de partid care s-au răsculat împotriva conducerii formațiunii vor avea parte de o surpriză uriașă în Comitetul Executiv de săptămâna viitoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here