PSD Olt îl respectă pe Klaus Iohannis ca președinte, dar vrea ca Guvernul Ponta să rămână pe poziţii

Conducerea PSD Olt îl respectă pe noul preşedinte ales, Klaus Iohannis, dar vrea ca Guvernul Ponta să rămână pe poziţii, a declarat, joi, în prima conferinţă de presă după alegerile prezidenţiale, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

„Noi ne-am propus să îl respectăm pe domnul Iohannis ca preşedinte, să îi acordăm buna noastră credinţă. Sperăm ca domnul Klaus Iohannis, cât va fi preşedinte, să se uite la judeţul Olt aşa cum suntem convinşi că se va uita la judeţul Sibiu. Poziţia PSD Olt în legătură cu ce se întâmplă acum este că îl vom susţine pe Victor Ponta cu toată conducerea PSD şi vrem ca Victor Ponta să rămână la guvernare. Guvernul Ponta a avut cea mai mare creştere economică în 2013”, a declarat Paul Stănescu.

Unul dintre motivele pentru care social-democraţii din Olt consideră oportună rămânerea echipei lui Ponta la guvernare este „votul masiv din 2012, când USL a câştigat alegerile cu peste 60% având proiecte care trebuie duse la bun sfârşit”. Pe de altă parte, Guvernul Ponta este cel care a adus cele mai multe investiţii în Olt.

„Nici unul dintre guvernele posdecembriste nu au adus atâtea investiţii în Olt cum a adus Guvernul Ponta”, a afirmat preşedintele PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here