Bărbatul femeii din Cezieni, găsită înecată în pârâul Teslui, a fost descoperit, şi el, fără suflare

La capătul mai multor zile de căutări, soţul femeii din localitatea Cezieni al cărei cadavru a fost descoperit de pompieri, în urmă cu o săptămână, în apele pârâului Teslui, a fost găsit, şi el fără suflare, marţi, în apa aceluiaşi pârâu. 

La cinci zile după ce soţia bătrânului de 76 de ani a fost găsită moartă de pompieri în pârâul Teslui, poliţiştii au dat şi de soţ, găsit şi el înecat. Oamenii legii spun că trupul omului nu prezintă urme evidente de violenţă, omorul fiind eliminat din cauzele decesului. „La data de 25.11.2014, în urma activităţilor desfăşurate, în apele râului Teslui, în zona pădurii situată pe raza comunei Cezieni, judeţul Olt, a fost găsit cadavrul lui Ţ. Gheorghe, de 76 ani, din comuna Cezieni. În urma examinării sumare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă, nefiind suspiciuni de omor”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisar Claudia Radu.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Caracal, în vederea efectuării necropsiei.

Povestea dispariţiei celor doi soţi este una aparte. Amândoi au plecat, în dimineaţa zilei de 19 noiembrie, cu calul şi căruţa, la moara din satul Reşca, comuna Dobrosloveni. Oamenii legii nu dau amănunte dacă cei doi bătrâni au ajuns sau nu la destinaţie. Cert este că ei nu s-au întors seara acasă. la domiciliul lor au ajuns doar calul şi căruţa, a doua zi. 

În urma căutărilor, pompierii au găsit, joia trecută, cadavrul femeii, în vârstă de 73 de ani, în apele Tesluiului. Bărbatul ei a fost de negăsit până marţi, când poliţiştii i-au găsit trupul fără viaţă în acelaşi pârâu.

Poliţiştii efectuează acum cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care cele două persoane au decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here