Extravaganță de vedetă! Betty Stroe se spală pe cap cu șampanie

Betty Stroe se menține în formă cu tratamente naturiste. Artista susține că pentru a arăta bine nu e nevoie să arunci banii pe proceduri costisitoare, ci pot fi de ajutor și doar câteva metode naturiste. Astfel, frumoasa blondă dezvăluie câteva din trucurile ei care o mențin sănătoasă și îi oferă un look de invidiat.

Cum frumusețea trebuie să fie păstrată și la exterior și în interior, în fiecare dimineață, Betty mănâncă un amestec de cătină cu miere pentru a se feri de răceli și pentru a-și crește imunitatea. Pentru față folosește cremă cu turmeric indian, mai ales înainte de machiaj, fiind hidratantă și lăsând pielea foarte netedă.

După machiaj folosește ca fixator apă de trandafiri pe care și-o pulverizează pe față. O atenție deosebită o acordă și podoabei capilare.

Betty se spală frecvent pe păr cu bere sau șampanie pentru a-i reda strălucirea, dar și pentru faptul că îi oferă acestuia elasticitate și un aspect sănătos. În acelaşi timp, îl curăţă de reziduurile adunate peste zi din cauza poluării şi a murdăriei din atmosferă. Băutura poate fi aplicată pe păr fie în momentul șamponării, fie după ce te-ai spălat pe cap cu șampon, răspândită uniform, și trebuie lăsată să acționeze cel puțin cinci minute, apoi se clătește, efectul fiind unul vizibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here