Prigoană o pune la punct pe Bahmu. Din nou: „Circul e viaţa ei”

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns, din nou, la discuţii legate de divorţ.

Omul de afaceri susţine că s-a săturat să fie folosit de soţia lui şi că are de gând să ia măsuri pentru ca această situaţie să înceteze.

Ca de fiecare dată, se pune în discuţie problema divorţeze.

„Data trecută când ne-am împăcat mi-am cumpărat copiii ca la piaţă. Am mers la notariat, i-am dat bani, i-am gestionat case, terenuri cu preţul întoarcerii copiilor mei acasă. Eu am plătit preţul, copiii s-au întors acasă şi, după semnarea actelor notariale, ea a zis: «Da` stai că vin şi eu!». Bine, hai şi tu, dar în anumite condiţii. Şi văd că numai eu respect condiţiile, ea nu. Una dintre cerinţe a fost nu mai facă circ la TV. «Da, da, da… », a tăcut un an şi după aceea a început din nou. E vorba de lipsă de educaţie”, a declarat el pentru ziarul Ring.

„Am fost cerut de Adriana, am acceptat şi s-a ajuns în această situaţie… După mult timp mi-am dat seama, că nu te căsătoreşti cu un cetăţean cu picior de lemn şi cu doi copii, tu, o tânără de 30 de ani, aşa, de florile mărului, când poţi alege pe cine vrei. Nu, tată, te-ai înghesuit la mălai! Ea singură a recunoscut că nu se mărita cu mine dacă eram strungar. M-am lăsat prea mult folosit, m-a şantajat, a profitat de faptul că îmi iubesc copiii. Circul e viaţa ei, cu asta se hrăneşte. Va plăti însă cu sentimentele copiilor pentru că ei sunt cei mai drastici judecători. Dacă nu aveam copiii, nu o mai accepta nici dracu`!”, a mai spus acesta, pentru sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here