Nadia Comaneci, alături de Brad Pitt la premiera filmului Unbroken

Invitată specială a regizoarei Angelina Jolie la premiera filmului său, Unbroken, Nadia Comăneci a fost una dintre cele mai cputate personalităţi de la reprezentaţia de gală de aseară, de la Los Angeles.

Cum filmul Unbroken este de fapt povestea unui sportiv olimpic, Louis Zamperini (interpretat de Jack O’Connell), care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial suferă un accident de avion şi naufragiază pe o insulă, înainte de a fi luat prizonier de japonezi, regizoarea Angelina Jolie a invitat personal mai mulţi foşti campioni olimpici.

Printre aceştia s-au numărat şi Nadia Comăenci şi soţul ei, Bart Conner, ambii foşti câştigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice. Evident, chiar dacă era printre atâtea celebrităţi, Nadia nu a trecut neobservată, Brad Pitt sau actriţa Kirsten Dunst rugând-o să facă poze alături de ei.

Evident, şi Angelina Jolie ar fi procedat la fel, dacă ar fi fost prezentă. Din păcate pentu ea, s-a îmbolnăvit de varicelă şi nu a putut fi prezentă la premieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here