Paul Stănescu, şeful CJ Olt: „Marius Oprescu va fi unul dintre cei mai buni preşedinţi de consiliu judeţean”

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a lăsat să se înţeleagă, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai candida pentru un al treilea mandat de preşedinte al judeţului şi că îl va susţine pe Marius Oprescu, actualul vicepreşedinte al instituţiei, să câştige mandatul 2016 – 2017.  

Declaraţia a fost făcută în contextul întrebării dacă Marius Oprescu va candida, în 2016, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt. „Mai avem un an şi jumătate până acolo, însă dacă voi avea susţinerea organizaţiei PSD Olt pentru a candida la această funcţie, consider că pot face faţă”, a declarat Marius Oprescu. În completarea sa, Paul Stănescu a spus că Oprescu va fi unul dintre cei mai buni preşedinţi de CJ, plecând la drum cu avantajul de a fi lucrat patru ani în CJ Olt, ca vicepreşedinte. 

„Cred că va fi unul dintre cei mai buni preşedinţi pentru că Marius Oprescu, să nu uităm, are deja o experienţă de doi ani şi jumătate în Consiliul Judeţean, la care se va mai adăuga un an şi jumătate. Când te duci într-o funcţie, dacă ştii foarte bine ceea ce se întâmplă acolo, poţi să faci lucruri mult mai bune încă de la început. Marius Oprescu pleacă cu un avantaj, el ştie deja ce se întâmplă şi ce trebuie făcut acolo. Eu, când am venit prima dată, vreun an, doi, până m-am dezmeticit, a fost greu. Am recunoscut mereu acest lucru. În primul mandat, dai ce poţi, în cel de-al doilea, dai tot, iar în al treilea trebuie să pleci”, a afirmat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here