Preşedintele PSD Olt vrea guvernare social-democrată şi după alegerile generale din 2016

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, vicepreşedinte în biroul naţional al partidului şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, şi-a exprimat, marţi, în cadrul unei întâlniri cu presa locală, speranţa că PSD va guverna România nu doar până în 2016, dar şi după alegerile generale de peste doi ani.

„Suntem hotărâţi, suntem fermi, în ceea ce priveşte actul de guvernare. Vrem să guvernăm până în anul 2016, până în luna noiembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare. De ce nu, de dorim şi în continuare acest lucru pentru că avem un guvern care a performat, care a generat creştere economică de când este la guvernare. Eu sper ca, în anul 2015, să se simtă o diferenţă şi în buzunarul cetăţeanului, oamenii să trăiască mai bine. Guvernul are un singur vicepremier şi cred că va fi un guvern flexibil, care poate să conducă România şi care poate să-şi ducă la îndeplinire toate obiectivele pe care şi le-a propus, în 2012, atunci când USL a câştigat alegerile parlamentare”, a declarat Paul Stănescu. 
 
Liderul social-democrat s-a referit şi la faptul că ministrul Finanţelor în Guvernul Ponta 4 este din Olt şi că el nu va uita acest lucru. 
„Ne-am bucurat foarte mult pentru că unul dintre cei mai importanţi miniştri din Guvernul României este un om politic de la Olt, senatorul Darius Vâlcov. Este foarte important să fii la masa unde se iau cele mai importante decizii pentru ţară. Darius Vâlcov este un om de aici, de la noi, şi sunt convins că nu va uitat niciodată de unde a plecat”, a afirmat Paul Stănescu.
 
În acest context, şeful CJ Olt nu a pierdut ocazia să reamintească faptul că, în 2014, administraţia judeţului, dar şi administraţiile publice locale au primit mai mulţi bani de la guvern decât s-a alocat în ultimii cinci ani.
 
„Este pentru prima dată de când sunt eu preşedinte de consiliu judeţean când judeţul a primit atât de multe fonduri. Am primit bani pentru tot ce înseamnă infrastructură, drumuri, alimentări cu apă, canalizări, şcoli, spitale”, a mai spus Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here