TNL Olt l-a chemat mai devreme anul acesta pe Moş Crăciun pentru copiii de la „Trebuie“ – FOTO

Campania umanitară derulată, sub genericul „Dar pentru un zâmbet”, de Tineretul Național Liberal (TNL) Olt în lunile noiembrie şi decembrie în tot judeţul pentru strângerea de haine şi jucării care să ajungă la copiii nevoiaşi a început să producă bucurii miercuri, când organizatorii au dăruit o parte din ceea ce au reuşit să adune copiilor cu nevoi speciale din centrele organizaţiei „Trebuie” din Slatina.  

Organizatorii campaniei au adus zâmbete şi bucurii pentru zeci de copii mai mici şi mai mari cu deficienţe care depind de semenii lor să aibă o viaţă mai bună. Ajunşi la cele două centre unde organizaţia „Trebuie“ se îngrijeşte de copiii cu nevoi speciale, emoțiile le-au adus lacrimi în ochi celor care s-au gândit la aceşti copii. Aceştia s-au bucurat nespus pentru darurile primite, haine, jucării, dar şi câte o plasă cu fructe, dulciuri şi răcoritoare.

Aflată la cea de-a treia ediţie, campania a fost coordonată, şi anul acesta, de inițiatorul ei, co-preşedintele TNL Olt Marian Călin (PDL), care s-a bucurat de sprijin, dincolo de acţiunile membrilor organizaţiei, din partea co-preşedintelui PNL Olt, Siminica Mirea (PDL) şi a prim-vicepreşedintelui PNL Slatina, Marian Căruntu (PDL), ambii participând financiar pentru reuşita iniţiativei. 

„Le mulţumesc celor care s-au implicat în această acțiune de suflet, tuturor celor care au contribuit la strângerea acestor lucruri atât de necesare pentru copii, mulțumim părintelui Bica pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, precum și pentru ceea ce face pentru copiii cu dizabilități. A fost o acțiune reușită și datorită sprijinului financiar acordat de doamna președinte Siminica Mirea, precum și de domnul prim-vicepreședinte Marian Căruntu”, a declarat co-preşedintele TNL Olt, Marian Călin.

Acțiunile vor continua în zilele următoare, pentru că bunurile adunate de tinerii de la PNL nu au fost epuizate.

„Mai avem lucruri să dăruim, hăinuţe, cu precădere pentru nou-născuţi, dar şi jucării şi dulciuri şi îi îndemnăm şi pe ceilalți oameni de bine, pe oamenii cu suflet, să ne urmeze exemplul pentru că, mai ales pentru copiii care, prin forţa împrejurărilor vitrege, sunt obişnuiţi să nu primească, nu le trebuie foarte mult să fie fericiţi“, a mai spus Marian Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here