Cadouri de la Moş Crăciun oferite de jandarmii olteni copiilor instituţionalizaţi și propriilor copii – FOTO

Jandarmii olteni au fost colindaţi, vineri, de grupuri de copii ce provin din instituții ale statului care le oferă protecție. La final, copiii au primit cadouri de la jandarmi, care nu au făcut altceva decât să le împartă ceea ce le-a lăsat Moș Crăciun. De cadouri de la Moș s-au bucurat și copiii jandarmilor.

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au sosit copii din cadrul Complexului de Servicii „Amicii” şi de la Căsuţa de tip familial „Sfântul Andrei” din municipiul Slatina. Colindătorii și-au bucurat gazdele cum numai ei știu să facă asta. Ei au fost întâmpinați și de comandantul jandarmeriei Olt, colonelul Dorel Drejoi.

Cu sprijinul Asociaţiei Sportive „Oltul 746” Slatina, jandarmii au dăruit colindătorilor cadouri constând în dulciuri, fructe şi răcoritoare lăsate, în graba sa care îl cuprinde în preajma Sărbătorilor de Iarnă, de însuși Moș Crăciun.

„Prin astfel de gesturi, în fiecare an, angajaţii Jandarmeriei Olt reuşesc să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni, căci magia Crăciunului ne prilejuieşte ocazia să oferim speranţă, fericire şi iubire”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

Moșul s-a întâlnit cu copiii jandarmilor
La scurt timp, Moș Crăciun a sosit în persoană la IJJ Olt, unde i-a chemat de data aceasta pe copiii jandarmilor.
Moșul a sosit conducând un autoturism din dotarea Jandarmeriei Olt. Cu sprijinul Asociaţiei „Grigore Alexandru Ghica”, Moşul a oferit copiilor aceleași cadouri trimise și copiilor instituționalizați, respectiv dulciuri, fructe şi răcoritoare, răsplătindu-i pentru că au fost cuminţi şi ascultători.
La rândul lor, cei mici l-au întâmpinat cu căldură pe Moș Crăciun, cântându-i colinde și recitându-i poezii, neuitând să îl invite şi anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here