Evaziune fiscală cu ţigări, tutun şi alcool la Balş. Făptaşul ascundea în locuinţă şi mai multe arme

Peste 2200 de ţigarete şi 68 kilograme de tutun au fost ridicate de poliţişti, luni, din locuinţa unui bărbat din Balş, bănuit de oamenii legii că se ocupa cu comercializarea ilegală de tutun. Pe lângă tutun, oamenii legii au mai găsit accesorii pentru fabricarea ţigaretelor, sute de kilograme de alcool netimbrat, dar şi mai multe arme.

Cei care au acţionat au fost poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Balş, într-un dosar aflat în instrumentarea oamenilor legii din acest oraş. În urma efectuării percheziţiei, bărbatul, în vârstă de 51 ani, din localitate, a fost condus la sediul Poliţiei Balş, pentru audieri.

Acesta este bănuit că, în perioada 2013 – 2014, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi comerciale pe care o administrează, tutun mărunţit, tratat.

„Percheziţia s-a desfăşurat într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei oraşului Balş, în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal. La percheziţii au fost găsite şi ridicate, în vederea probării activităţii infracţionale, 2.247 bucăţi ţigarete, 67,24 kg foi tutun vrac, 35.600 filtre plus foiţă pentru ţigarete, 145,5 litri alcool netimbrat, precum şi un pistol cu gaze, un pistol cu aer comprimat şi o puşcă cu aer comprimat, deţinute fără documente legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here