Crimă la Slatina în plină stradă. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat. Criminalul este liber

O femeie de aproape 60 de ani, din Slatina, a fost ucisă, joi seară, cu mai multe lovituri de cuţit aplicate în plină stradă de un bărbat care s-a făcut, apoi, nevăzut. Poliţiştii au împânzit oraşul în căutarea criminalului.

Crima a avut loc în jurul orei 18.00, pe strada Toamnei din Slatina, în zona Liceului cu Program Sportiv, chiar în faţa blocului în care victima își avea locuinţa. Vecinii spun că femeia, Norica Niţu, se întorcea de la piaţă când individul a tăbărât pe ea cu lovituri de cuţit aplicate în zona gâtului. Potrivit poliţiştilor, crima ar fi avut loc sub ochii îngroziţi ai unei vecine. 

„Am fost sesizaţi, în jurul orei 18.00, prin serviciul 112 despre faptul că, pe strada Toamnei, se află o persoană de sex feminin care prezintă mai multe leziuni traumatice în zona gâtului, produse prin înjunghiere. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Criminalul nu a fost încă identificat, dar oamenii legii spun că există deja un cerc de suspecţi care vor fi căutaţi şi verificaţi.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, urmând ca vineri medicii legişti să efectueze necropsia.

Nimeni nu a putut furniza informaţii despre motivul care l-ar fi împins pe bărbatul căutat acum de poliţie să comită o crimă.

Este a doua crimă comisă în Slatina în ultimele şase luni după ce, în luna iulie 2014, sportivul Cristian Gălbenușe, nepotul antrenorului de box Constantin Gălbenușe, a fost înjunghiat mortal de un tânăr de etnie romă, Florian Gulie, într-un scandal petrecut într-un pub din Slatina. În acest caz, autorul crimei este judecat de magistraţii Tribunalului Olt alături de alte două persoane, Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, trimişi în judecată pentru complicitate la tentativă de omor şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here