O tânără aflată în stare de ebrietate a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în râul Olt

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt au salvat, joi dimineaţă, o tânără care ameninţa că se aruncă în râul Olt, în zona podului, la Slatina. Când au ajuns la faţa locului, pompierii şi-au dat seama că tânăra era beată.

Salvatorii au găsit-o pe tânără pe dalele râului din apropierea Podului Olt, unde îşi manifesta dorinţa de a se sinucide. 

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență al judeţului Olt a fost solicitat să intervină, joi dimineață, în municipiul Slatina, zona podului Olt, pentru salvarea unei femei, în vârstă de 27 de ani, care amenința că se aruncă în râul Olt. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slatina, cu un autocamion, o barcă pneumatică, o autospecială de intervenție și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Tânăra a fost găsită de salvatori pe dalele râului Olt, conștientă, în stare de ebrietate”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu. 

Doi salvatori au coborât pe dale, au asigurat-o pe tânără și au adus-o la mal, folosind două cordiţe. Pacienta a fost preluată de echipajul de la Serviciul de Ambulanță și transportată la UPU Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here