Hoţii de medicamente rămân în arest preventiv, au hotărât magistraţii Tribunalului Olt

Hoţii care în noaptea de Revelion au spart o farmacie din localitatea Orlea, sustrăgând medicamente în valoare de circa 80.000 de lei, rămân în arest preventiv, au hotărât, marţi, magistraţii Tribunalului Olt, admiţând cererea procurorilor DIICOT Craiova.

„Admite propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova în dosarul nr. 10D/P/2015 din data de 02.02.2015 şi dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpaţilor Bulugeanu Ionel Ionuţ, Ciucă Tiberiu Sorin şi Şerban Vasile, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08 februarie 2015 până la data de 09 martie 2015, inclusiv”, se arată în încheierea judecătorilor. 

Măsura poate fi contestată în termen de 48 ore de la comunicare. 
Ionel Ionuţ Bulugeanu, Tiberiu Sorin Ciucă şi Vasile Şerban, toţi din Dolj, au fost identificaţi după ce poliţiştii din Corabia şi Dăbuleni au oprit, luna trecută, o autoutilitară aflată în trafic, în cadrul unei acţiuni de rutină. Şoferul şi alte două persoane au dat bir cu fugiţii, în ciuda focurilor de avertisment trase de poliţişti, lăsând în urmă maşina în care oamenii legii au descoperit o cantitate apreciabilă de medicamente. Ulterior, s-a stabilit că medicamentele fuseseră sustrase din farmacia din Orlea spartă în noaptea de Anul Nou. Toţi cei trei bărbaţi au fost identificaţi la scurt timp, stabilindu-se că sunt din comuna Călăraşi, judeţul Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here