Primarul comunei Coteana, Victor Dima, a murit. Decesul a survenit după ce edilul a fost internat la Spitalul Slatina

Primarul comunei Coteana, Victor Dima, a murit joi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Edilul, care suferea de mai mulţi ani de o boală necruţătoare, s-a simţit foarte rău joi, după-amiază fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Decesul a survenit seara, când medicii nu au mai putut face nimic pentru el, au confirmat pentru OLT-ALERT surse apropiate familiei.

Victor Dima a început să aibă probleme de sănătate în urmă cu câţiva ani. În 2013, medicii i-au descoperit o tumoră la creier. În noiembrie, acelaşi an, edilul a suferit o intervenţie chirurgicală la cap, la un spital din Capitală. Intervenţia medicilor a fost declarată o reuşită atunci. Dar boala nu l-a părăsit întrutotul pe edil, ulterior el suportând şi alte operaţii. Investigaţii medicale i-au fost făcute şi la o clinică particulară din Austria.

În urmă cu o lună, primarul comunei Coteana a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar joi după-amiază familia a fost nevoită să apeleze la Ambulanţă. Edilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă în jurul orei 17.00, medicii conectându-l la aparate, pe Secţia Terapie Intensivă. La câtva timp, Victor Dima a decedat.

Victor Dima a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti, unde a dobândit profesia de inginer, dar şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Craiova. El era primar al comunei Coteana din 1991.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here