Latovlevici nu îşi prelungeşte contractul cu Steaua şi va părăsi echipa în vară

Fundaşul stânga Iasmin Latovlevici nu doreşte să îşi prelungească înţelegerea scadentă în vară cu Steaua, el urmând să părăsească echipa la finalul sezonului, a anunţat, luni, preşedintele CA, Valeriu Argăsală, care a precizat că va negocia în schimb cu Andrei Prepeliţă şi Giedrius Arlauskis.

„Latovlevici nu mai vrea să prelungească, dovadă e că şi postul de fundaş stânga a fost acoperit prin aducerea lui Guilherme. Cu Prepeliţă şi Arlauskis urmează să discutăm”, a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a precizat că fundaşul central Gabriel Tamaş, transferat în această iarnă, va efectua în această săptămână un nou control medical în Bucureşti şi rezultatul va stabili când jucătorul va fi apt de joc. „Tamaş va merge în această săptămână la spital, unde i se va face evaluarea. I se va da certificatul de bun de joc sau o să fie ţinut mai departe una sau două săptămâni”, a afirmat Argăseală despre jucătorul care a fost transferat de Steaua când se afla în perioada de recuperare după o ruptură de ligamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here