Accident rutier cu două victima pe DN 65 – E 574, între Găneasa şi Pădurea Sarului

Un tânăr de 27 de ani şi un bărbat de 56 de ani au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital după ce autoutilitara cu care se deplasau s-a răsturnat în şanţ. Una dintre victime a avut nevoie de intervenţia pompierilor de Descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele controsionate ale maşinii.
 
Evenimentul s-a petrecut după miezul nopţii, în jurul orelor 01.30, pe DN 65 – E 574, între localitatea Găneasa şi Pădurea Sarului, unde şoferul a luat o curbă la stânga fără să reducă viteza. Autoutilitara pe care o conducea s-a răstunrnat în şanţ.
 

„Pe DN 65, în afara localităţii Găneasa, un tânăr de 27 de ani din Fărcaşele, judeţul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară marca Ford, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu. 

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Olt.
 
„În momentul sosirii echipajelor specializate, autoutilitara se afla în afara părții carosabile, răsturnată pe partea dreaptă, pasagerul de pe scaunul din dreapta-față fiind încarcerat. Pompierii de la Descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea de urgență a bărbatului. Pacientul, în vârstă de 56 de ani, din comuna Fărcașele-Olt, a fost preluat de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă și transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, prezentând contuzie hemitorace stâng și traumatism cranio-cerebral minor. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 27 de ani, tot din comuna Fărcașele, a fost asistat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina, fără răni sau traumatisme grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.
 
Potrivit poliţiştilor, şoferul nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here