SCHIMBARE / Gheorghe Bondoc de la Piatra Olt, noul consilier judeţean din partea PP-DD

Locul de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Olt lăsat liber, prin demisie, de fostul viceprimar al oraşului Corabia, Anton Drăguinea, care a părăsit şi partidul pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2012, PP-DD, va fi ocupat Gheorghe Bondoc, în prezent consilier local la Piatra Olt şi preşedinte al organizaţiei locale a PP-DD.
Gheorghe Bondoc va fi prezent în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Olt pentru a fi validat şi pentru a depune jurământul în plen. Acesta a candidat la alegerile locale din 2012 pe listele PP-DD pentru un post de consilier local în cadrul Consiliul Local Piatra Olt, loc ocupat după alegeri, Bondoc fiind membru în Comisia economico-financiară, administrarea domeniului public şi privat. 
Preşedintele interimar al PP-DD Olt, deputatul Dumitru Niculescu, a confirmat, pentru OLT-ALERT, informaţia. „Aşa este, Gheorghe bondoc va preluat locul de consilier judeţean rămas liber prin demisia domnului Anton Drăguinea, care a demisionat şi din partid. În rumătoarea şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean domnul Bondoc va fi prezent în plenul acestui for”, a declarat Dumitru Niculescu. 
Gheorghe Bondoc deţine trei terenuri agricole ce totalizează şapte hectare pe raza oraşului Piatra Olt, două terenuri forestiere care se întind pe şase hectare în localitatea Brâncoveni, patru apartamente, unul în Slatina şi trei în Balş, dar şi un spaţiu comercial în Piatra Olt. Terenurile şi locuinţele le-a obţinut prin cumpărare, în perioada 2004 – 2011. Persoană fizică autorizată, Bondoc deţine şi două tractoare, fiind titularul unui cont bancar în valoare de 46.000 de lei. 

Supărat pe conducerea PP-DD Olt, fostul viceprimar al oraşului Corabia, Anton Drăguinea, a demisionat din partid şi din calitatea de consilier judeţean în decembrie 2014. Drăguinea a demisionat din Consiliul Judeţean în contextul în care a fost declarat incompatibil de inspectorii de integritate, raportul ANI fiind contestat în instanţă.

Anton Drăguinea a declarat, după demisie, pentru OLT-ALERT, că nu din cauza incompatibilităţii declarate de ANI a renunţat la funcţia de consilier judeţean, motivul actului unilateral fiind doar supărarea sa pe conducerea PP-DD.

„Înainte de alegerile prezidenţiale am înaintat Biroului judeţean lista cu persoanele care urmau să facă parte din birourile secţiilor de votare din Corabia, iar conducerea organizaţiei judeţene a făcut o altă listă cu alte persoane, fără să mă întrebe şi pe mine nimic. Ca atare, am decis să demisionez şi din partid, şi din funcţia de consilier judeţean. Acesta este motivul, nu din cauza incompatibilităţii. Raportul ANI face obiectul unui proces în instanţă, dosarul aflându-se acum la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie”, a declarat Drăguinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here