Bărbat din Cârlogani, ajuns cu elicopterul la spital după ce a fost bătut crunt de un consătean

Un bărbat de 48 de ani din localitatea Cîrlogani a ajuns în incoştienţă la Spitalul Bgdasar Arseni după ce a fost bătut crunt de un consătean. Starea victimei a fost atât de gravă, încât a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD pentru a fi transportat la spitalul din Capitală.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, când, pe fondul consumului de alcool, potrivit poliţiştilor, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în cadrul căruia Marin Oprea fost doborât la pământ, fiind apoi lovit cu picioarele în zona capului. Surse locale susţin că, după bătaie, victima a fost dusă acasă unde a rămas inconştientă până a doua zi dimineaţa. Ambulanţa a fost anunţată de oamenii legii.

„Pacientul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu o plagă frontală stângă la cap, şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Mădălina Deloreanu.

Pentru că bărbatul se afla într-o stare foarte gravă, UPU Slatina a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care l-a transportat pe pacient la Bucureşti.

„Pacientul a fost adus la noi, a fost evaluat şi trimis apoi cu elicopterul la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina, medicul Cornel Moisă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost bătut omul.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, pe fondul consumului de alcool, între victimă şi un alt bărbat, de 31 de ani, din Cârlogani, a avut loc o altercaţie. Victima a fost lovită cu piciorul în zona capului şi a ajuns, ulterior, la un spital din Bucureşti. S-a întocmit dosar penal în cadrul căruia au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here